DERMO-IZLOG | Proizvodi za zaštitu dječje kože od sunca | Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF50+

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF50+

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF50+

300 ml

Preporučena MPC: 208,00 kn

Učinkovita i djelotvorna zaštita od sunca posebno je kreirana je za bebe i djecu, jer je debljina njihove kože tek jedna petina kože odraslih. Zato je izuzetno osjetljiva, a njena zaštitna funkcija je manja, što ju čini posebno osjetljivom na štetne UV zrake.

Sprej je posebno je formuliran za zaštitu od opeklina i dugotrajnih oštećenja uzrokovanih suncem, te za umirenje osjetljive kože. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za visoku UV zaštitu, s licochalcone A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Sadrži gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Formulacija je bez parfema i iznimno otporna na vodu, te sadrži i inovativnu „Anti-Stain After Wash tehnologiju koja čuva odjeću i pomaže smanjiti intenzitet mrlja nakon pranja, koje se javljaju zbog primjene zaštite od sunca. Sprej je klinički i dermatološki prikladan za osjetljivu dječju kožu, uključujući kožu s atopijskim dermatitisom. Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koje definira udruženje Cosmetics Europe, a razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Email facebook twitter LinkedIn