DERMO-IZLOG | Proizvodi za anti-age njegu kože lica | Yasenka Skinage Collagen Production krema

Yasenka Skinage Collagen Production krema

Yasenka Skinage Collagen Production krema

Krema je inovativna kombinacija prirodnih sastojaka – sadrži ekstrakt soka biljke Bulbine frutescens i ulja sjemenki jojobe i marakuje.  Sastojci ekstrakta soka Bulbine frutescens dokazano stimuliraju proliferaciju fibroblasta i sintezu kolagena u dermisu kože što dovodi do poboljšanja strukture kože, smanjenja vidljivosti bora, povećanja elastičnosti i čvrstoće kože te poboljšanja tonusa kože.

Ta grmolika biljka iz južne Afrike tradicionalno se koristi za zacjeljivanje ozljeda kože, a njezini aktivni sastojci su acetilirana polimanoza i knifolon. Acetilirana polimanoza u organizmu ima isti učinak kao prirodni transformirajući faktor rasta β, veže se na receptore TNF-β i time potiče proliferaciju fibroblasta i značajno povećava sintezu kolagena.   Knifolon je fenilantrakinonska molekula koja inhibira sintezu leukotriena čime se i smanjuje razgradnja kolagena.

Ulja sjemenki jojobe i marakuje umiruju i dodatno hrane kožu čineći je glatkom i mekom, uspješno se odupirući prijevremenim znakovima starenja kože.

Krema je pogodna za sve tipove kože, lako se razmazuje i brzo upija.

Preporučena MPC: 219,98kn

Email facebook twitter LinkedIn