Pratite nas na Facebook-u Banner
Banner
Banner
 
 
 
 


Više od 900 okupljenih sudionika na webinaru održanom 4. studenog  slušalo je predavanja o zdravlju srca.

Doc.dr.sc. Ranko Stevanović iz HZJZ-a održao je uvodno predavanje: Epidemiologija i javnozdravstveni značaj hipertenzije i bolesti srca.

 

 

Zatim je Renata Kokotović, dr.med., iz Belupa pažnju slušateljstva zaokupila drugačijim pristupom u predavanju: Srce u Mercedesu.

 

Puno korisnih savjeta dao je i prof.dr.sc. Alen Ružić, ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Rijeka u predavanju: Dodaci prehrani i promjene načina života u prevenciji i suportivnoj terapiji kardiovaskularnih bolesti.

 

 

Doc.dr.sc. Ivan Pećin iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb, predavanjem pod nazivom Novosti u farmakoterapiji dislipidemija slušateljstvo je upoznao s najnovijim smjerovima i dosezima u farmakoterapiji dislipidemija.

 

 

Završno predavanje održala je doc.dr.sc. Maja Ortner Hadžiabdić s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Specifičnosti liječenja hipertenzije kod osoba starije životne dobi.

 

 

Izvještaj će biti objavljen u sljedećem, 76. broju inPharme, a snimke predavanja i virtualni stand tvrtke Salvus dostupne su na linku  https://inpharma.digitalnasoba.com/

 

SPONZORI:Banner Banner Banner Banner