Pratite nas na Facebook-u Banner
Banner
Banner
 
 
 
 

 

Objavljen 1. broj B2B Nutramedic&Cosmetics časopisa

Na www.nmc-magazine.com objavljeno je englesko i hrvatsko izdanje novog B2B digitalnog časopisa

 

Tim povodom, Daria Šurić, mag.pharm., urednica časopisa, izjavila je:

“Iznimno smo sretni što je, nakon odlično prihvaćenog pilot izdanja, objavljen 1. broj našeg digitalnog časopisa B2B Nutramedic&Cosmetics.  Uvjereni smo da će pedeset stranica hrvatskog i engleskog izdanja biti zanimljivo i korisno štivo zaposlenima u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj, regiji i šire. Časopis je prošli mjesec predstavljen kolegama u Beogradu, a početkom prosinca bit će predstavljen i u Parizu, na Food and Health ingredients Europe, najvećem europskom sajmu sastojaka za industriju hrane i nutraceutika. Pozivamo sve zainteresirane da  prelistaju prvi broj i registriraju se za besplatan pristup budućim izdanjima.“

Prelistajte i registrirajte se za besplatno primanje digitalnog časopisa B2B Nutramedic&Cosmetics OVDJE  

      

Nutramedic&Cosmetics je novi dvomjesečni B2B digitalni časopis za proizvođače dodataka prehrani, lijekova, medicinskih proizvoda, kozmetike i funkcionalne hrane i pića.

Namijenjen je zaposlenicima u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj, regiji i ostalim zemljama Istočne Europe. 

Cilj mu je povezivanje proizvođača aktivnih tvari i drugih sirovina, ambalaže, strojeva za opremanje i proizvodnju s proizvođačima gotovih proizvoda te pružanje informacija o uslugama formuliranja proizvoda, ugovorne proizvodnje, distribucije proizvoda i sličnim korisnim uslugama. Kroz vijesti, izvještaje, stručne tekstove i prezentacije proizvoda i usluga, čitatelji će biti u tijeku s najnovijim trendovima i aktualnostima u industriji.

Registrirani čitatelji imat će besplatan pristup engleskom i/ili hrvatskom izdanju.

 

Izdavač časopisa je tvrtka Darmel d.o.o. Za detaljnije informacije i mogućnosti suradnje javite se na mob. ++385 91 681 24 44 ili na e-mail: darmell@protonmail.com ili info@nmc-magazine.com

 

 


Banner