DERMO-IZLOG | Proizvodi za umornu i beživotnu kožu | Novexpert Booster s vitaminom C i Express radiant pjena za čišćenje s vitaminom C

Novexpert Booster s vitaminom C i Express radiant pjena za čišćenje s vitaminom C

Novexpert Booster s vitaminom C i Express radiant pjena za čišćenje s vitaminom C

30 ml i 40 ml

Preporučena MPC paketa: 462,02 kn

Idealan blagdanski poklon za sjajnu i blistavu kožu. Booster serum za jutarnju njegu sadrži 25% stabiliziranog prirodnog vitamina C koji licu vraća sjaj. To je izrazito moćna kombinacija dvije vrste stabiliziranog oblika vitamina C: japanskog C koji je u Aziji klasificiran kao  „gotovo lijek“  i francuskog koji je ukomponiran u organski silicij. Zato ima snažno dvostruko djelovanje protiv starenja kože, a djeluje i na blistavost, protiv umora i sivog tena te uklanja hiperpigmentacije. Progresivno i kontinuirano otpuštanje vitamina C odgovorno je za dugotrajan rezultat. 

Express radiant pjena za čišćenje s vitaminom C preporučuje se za večernju njegu, za sve tipove kože, a naročito za masnu kožu, nečisto lice i začepljene pore. Zahvaljujući kombinaciji cinka, ekstrakta kokosa, papaje, PHA i vitamina C, koža ostaje čista, mekana i glatka. Pjena uklanja make-up i višak sebuma, sužava pore, poboljšava teksturu kože, ima učinak obnavljanja te potiče blistavost kože, zahvaljujući vrlo nježnom mikropiling učinku.

Email facebook twitter LinkedIn