Novo u ljekarnama

NovExpert Linija s polifenolima iz zelenog čaja

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
NovExpert Linija s polifenolima iz zelenog čaja

Ro.Ra.Natura, korektor, vodica, booster

Linija se sastoji od tri proizvoda. Dark spot korektor namijenjen je za ciljano uklanjanje tamnih mrlja. Aplicira se lokalno te djeluje na sve vrste hiperpigmentacijskih mrlja (lentigo, melazme, postupalne hiperpigmentacije, itd.). Mrlje posvjetljuje za 84% u 28 dana primjene.

Vodica s polifenolima za blistav izgled u spreju, krije moćne sastojke za borbu protiv tamnih mrlja i direktno umanjuje proizvodnju melanina, ali i osvježava i hidratizira kožu te licu daje blistav izgled. Nanosi se kao prevencija nastanka mrlja ili kao dio tretmana za uklanjanje hiperpigmentacija. Umiruje kožu nakon sunčanja, pruža joj anti-age učinak te direktno smanjuje tamne mrlje nastale kao posljedica izlaganja UV zrakama.

Booster serum s polifenolima kombinacija je EGCG2 molekule u visokim koncentracijama. U manje od 2 mjeseca posvjetljuje tamne mrlje do iznimnih 96%, a ima i snažno anti-age djelovanje u vidu smanjivanja bora za 33%.

Linija je komplementarna i sigurna za korištenje i u trudnoći ili tijekom dojenja; uz dermatološke tretmane peelinga, lasera, krioterapije ili IPL-a; te uz topičke terapije propisane od dermatologa.