Najavljujemo:

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz

Hibridni event Vitafoods Europe 2021

Najavljujemo:

 

Hrvatske proizvođače na ovogodišnjem Vitafoods Europe predstavljat će Ilesol Pharmaceuticals, Milsing, Salvus i Yasenka, a inPharma je partner eventa već trinaestu godinu za redom

 

Više od 20 godina Vitafoods Europe središte je industrije nutraceutika, dodataka prehrani, funcionalne hrane i pića kao vodeći godišnji događaj za umrežavanje i uspostavljanje dugoročne suradnje, razmjenu ideja, pronalaženje inovativnih sastojaka, otkrivanje i razvoj novih proizvoda te susret sa stručnjacima i kolegama.

Tijekom posljednjih 18 mjeseci pandemija je značajno utjecala na sve aspekte života, uključujući i organizaciju evenata poput Vitafoodsa. Održavanje sajmova na način na koji smo godinama navikli trenutno nije moguće, pa Informa Markets, organizator Vitafoods Europe, za ranu jesen najavljuje dugo očekivani povratak Vitafoods Europe u potpuno novom, hibridnom formatu.

Na taj će način kombinirati mogućnost osobnog prisustvovanja sajmu u Ženevi (Palexpo, 5-7. listopada) s on-line događajem (4-8. listopada). Tako će Vitafoods Europe 2021 ponovno, u inspirativnom i sigurnom okruženju, okupiti vodeće proizvođače, dobavljače i robne marke iz cijelog svijeta.

 

Zdravlje i sigurnost na prvom mjestu

Kao odgovor na zabrinutost u vezi s rizicima od COVID-19, Vitafoods Europe 2021, u suradnji sa švicarskim vlastima, pridržavat će se svih propisa o zaštiti od pandemije COVID-19, te će se tijekom održavanja eventa poštovati sve smjernice koje će biti na snazi u vrijeme održavanja događaja.

Svi posjetitelji, izlagači i osoblje pridržavat će se zdravstvenih i sigurnosnih mjera i standarda u skladu s Informa AllSecure health and safety standards

To su, između ostalog:

• Provjera dokaza o cijepljenju i/ili negativnim testovima prije ulaska.

• Poboljšano čišćenje i održavanje higijene putem sanitarnih postaja.

• Beskontaktna registracija, održavanje socijalne distance, aparati za hranu i piće.

• Nošenje maski za lice i upotreba rukavica u skladu s preporukama zdravstvenih vlasti.

Smjernice mogu biti podložne promjenama, pa se posjetiteljima savjetuje da prije dolaska OVDJE provjere ažurirane informacije.

 

Koga očekivati na Vitafoods Europe 2021

Posjetitelji će moći upoznati više od 1.000 vodećih izlagača iz četiri sektora industrije: sastojci i sirovine, gotovi proizvodi, ugovorna proizvodnja i privatne robne marke te usluge i oprema, uključujući i tvrtke poput KSM-66 Ashwagandha, Lonza, Sabinsa, Sirio, Probiotical i mnoge druge. Cjelovit popis izlagača pogledajte OVDJE.

 

Istaknuti događaji

Ovogodišnji event vraća se s nekim od popularnih i dobro poznatih sadržaja, ali i nekim novim, osmišljenim da inspiriraju, informiraju i educiraju posjetitelje.

• Globalna povezanost putem novog hibridnog formata

Kombinacija nove internetske platforme Vitafoods Europe i tradicionalnog fizičkog događaja na obje će platforme integrirati predavanja, prezentacije, razmjenu znanja i umrežavanje tisuća sudionika.

• Nova razina uspostavljanja kontakata povezivanjem na temelju podataka

Bilo da se radi o osobnom ili on-line pristupu, mrežna usluga povezivanja izlagača i posjetitelja osmišljena je tako da povezuje sudionike koji imaju zajedničke interese i ciljeve.

• Uvidi u najnovije trendove, nove sastojke i inovacije

New Product Zone i Ingredient Zone predstavit će najnovije sastojke i proizvode, tematski resursni centri - poput Probiotic Resource Center - predstavljat će rezultate najnovijih istraživanja i inovacije, a u okviru Innova Market Insights posjetitelji će se moći putem predavanja uživo upoznati s najnovijim tržišnim trendovma.

Uz bogat program koji će, između ostalog, predstaviti tržišne trendove, analizirati regulatorne složenosti i izazove u pakiranju i deklariranju proizvoda, Vitafoods Europe 2021 pružit će obilje mogućnosti za učenje i istraživanje, te kao i toliko puta do sada, pomoći posjetiteljima da budu up-to-date s novostima i povećaju svoju konkurentnost.

O novom hibridnom formatu eventa, smjernicama za osobnu sigurnost, dostupnim sadržajima i besplatnoj registraciji saznajte OVDJE.

 


Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
Banner Banner