Novo u ljekarnama

L’Erbolario Albero di Giada - Žad

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
L’Erbolario Albero di Giada - Žad

L'erbolario, Medika, linija proizvoda

Žad je sukulentna biljka iz porodice krasula, iz čijih listova se dobiva ekstrakt koji ima hidratizirajuća svojstva idealna za njegu lica i tijela, te sofisticirana destilirana voda pogodna čak i za vrlo osjetljivu kožu. Ti sastojci nalaze se u sva četiri proizvoda nove linije. Proizvodi sadrže i do 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Ne sadrže silikone, sulfate, parabene kao ni sintetičke boje ni petrolatum.

Gel za čišćenje ruku i lica održava balans epidermisa, a sadrži i sitne čestice kristala s efektom posvjetljivanja. U doticaju s vodom poprima teksturu mlijeka, a na koži ostavlja efekt svile. Aktivne tvari iz ulja pamuka kožu čine nježnom, a  aminokiseline ječma stvaraju zaštitni film.

Mlijeko za tijelo je fluid nježne teksture, ugodan za nanošenje na kožu. Daje osjećaj nahranjenosti, kožu omekšava i čini sjajnom i baršunastom na dodir. Sadrži maslac kokosa i shea maslac, vitamin E iz sjemenki soje i tara gumu. 

Gel za tuširanje nježnom formulacijom koži pruža svu potrebnu hidrataciju, a idealan je čak i za najosjetljiviju kožu. Sadrži i ulja pamuka i aminokiseline ječma. Kožu čini glatkom, mekom i privlačnom.

Gornje note svježeg parfema su bergamot, limun, gorka naranča, egzotična verbena i crni ribizl. Srednje note čine cvijet drva žada, ljubičica, magnolia, žuta i bijela ruža, a bazne note su bijeli mošus, Virginia cedrovina, amber i lišće bijelog čaja.