Novo u ljekarnama

A-Derma Exomega Control

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
A-Derma Exomega Control

Pierre Fabre, Oktal pharma, Emolijentno mlijeko 200 ml i 400 ml, Emolijentna krema 50 ml i 200 ml, Emolijentni balzam 200 ml, Umirujuća kupka 250 ml

Potpuno prirodno rješenje za kožu sklonu atopiji, s čak 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Formulacije su bez silikona, mineralnih ulja i kontroverznih sastojaka, te jamče optimalnu sigurnost za cijelu obitelj, uključujući i novorođenčad.

Učinkovitost dviju djelatnih tvari, Filaxerine®-a koji pomaže obnavljanje barijere kože i ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi koji ima umirujuće i antiiritacijsko djelovanje, pojačana je zahvaljujući tehnologiji  BioVect®. Riječ je o kompleksu prirodnog sastava, što mu omogućuje da lako ulazi u kožu i transportira djelatne tvari kroz epidermis te povećava njihovu apsorpciju. Rezultat je optimizirana učinkovitost, dokazana in-vitro studijom na PG6K. Samo jedno nanošenje na dan dovoljno je za brzo poboljšanje stanja kože i smanjenje potrebe za češanjem. Dan za danom ugoda je veća, faze pogoršanja postaju rjeđe, a svakodnevni život jednostavniji. Razvijene su tri teksture, prilagođene svakom tipu kože i za sva godišnja doba: emolijentno mlijeko, emolijentna krema i emolijentni balzam.

Umirujuća kupka komplementaran je proizvod koji umiruje nadražaj suhe kože sklone atopiji i omogućuje miran san.