Lipikar AP+

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz

La Roche-Posay predstavlja rutinu s novom, klinički dokazanom učinkovitošću za optimalnu sigurnost i njegu kože, čak i od prvog dana života

 
Lipikar AP+

Brend koji ne pristaje na kompromise kada se radi o učinkovitosti ili sigurnosti svojih proizvoda, svoju predanost sada potvrđuje novim osiguranjem sigurnosti Lipikar AP+ proizvoda za novorođenčad, čak i kod onih koji imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu. La Roche-Posay predstavlja dvije kliničke studije koje potvrđuju učinkovitost i sigurnost AP+ proizvoda.

 

Reduciran je rizik pojave atopije kod djece za 50%1

Atopijski ekcem je kronična upalna kožna bolest djece koja zbog toga trpe nesnosan svrbež  te imaju upaljene i oštećene kožne lezije.

Nove kliničke studije nedavno su pokazale da uporaba emolijentne kreme u prva tri tjedna života djeteta smanjuje rizik za razvoj kože sklone atopijskom dermatitisu.

Studija je provedena na 124 novorođenčadi koja su imala rizik od razvoja atopijskog dermatitisa. Od roditelja je zatraženo da nanose emolijentnu kremu barem jednom na dan, počevši od trećeg tjedna nakon rođenja. Rezultati pokazuju da terapija emolijentnim kremama od rođenja predstavlja siguran i učinkovit način za prevenciju razvoja atopijskog dermatitisa.

1 »Osnažujuće jačanje barijere kože od rođenja omogućuje učinkovitu prevenciju atopijskog dermatitisa«, J ALLERGY CLIN IMMUNOL, SVEZAK 134, BROJ 4.

 

Klinički dokazana tolerancija na koži novorođenčadi

U nedavnim kliničkim studijama, LIPIKAR BAUME AP+ i SYNDET AP+ pokazali su značajnu toleranciju na koži djece i beba.

Oba proizvoda testirana su na novorođenčadi, kroz kliničku studiju i pod nadzorom pedijatara, dokazujući optimalnu sigurnost prilikom uporabe.

 

Lipikar AP+ rutina - koži vraća lipide i djeluje protiv iritacija i svrbeža

Proizvodi iz linije AP+ primjereni su za kožu novorođenčadi, jer imaju klinički dokazanu učinkovitost od prvog dana života. Formulacija proizvoda pruža optimalnu sigurnost tako da se mogu koristiti i na koži sklonoj atopijskom dermatitisu. Koži se vraćaju lipidi i smiruje svrbež.

 

LIPIKAR BAUME AP+ balzam koji koži vraća lipide. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju.

100% jednostavan za nanošenje

97% nježan za kožu i ostavlja ugodan osjećaj na koži

93% upija se

LipikarBaume AP+ balzam primjeren je za suhu, iritacijama sklonu kožu i kožu koja je sklona atopijskom dermatitisu. Od prvog dana života, za dojenčad, djecu i odrasle. 

LipikarBaume AP+ 200 ml: 122,35 kn*; 400 ml: 170,50 kn*

* Neobvezujuća maloprodajna preporučenacijena

 

LIPIKAR SYNDET AP+ nježan gel za pranje kože. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju već nakon tuširanja.

97% jednostavno se ispire i ostavlja ugodan osjećaj na koži

93% poštuje prirodnu ravnotežu kože

91% ostavlja kožu hidratiziranom i nahranjenom

Iznimno nježna formulacija za pranje tijela, koju koža dobro tolerira. Bez mirisa. Bez sapuna. Bez parabena. Pomaže u obnovi kožne barijere i uspostavljanju ravnoteže kožnog mikrobioma. Za novorođenčad, djecu i odrasle.

Lipikar Syndet AP+ 200 ml: 91,98 kn*; 400 ml: 139,51 kn*

* Neobvezujuća maloprodajna preporučenacijena

 

LIPIKAR STICK AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napadaja češanja.  Djeluje protiv svrbeža i primjeren je za osjetljivu i vrlo suhu kožu.

LipikarStick AP+ 21 g: 93,46 kn*

* Neobvezujuća maloprodajna preporučena cijena

 

Za više savjeta o atopijskom dermatitisu ili za savjet stručnjaka posjetite www.larocheposay.com.hr/lipikarobitelji. Za korisne filmove na temu atopijskog dermatitisa posjetite You Tube kanal La Roche-Posay Hrvatska. 

 

LA ROCHE-POSAY PROMO

 

 

 

 

 


Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
Banner