Vijesti

Bagatin akademija

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
Bagatin akademija

Postoji niz korisnih vještina kojima svaki tim može ostvariti pun potencijal rasta – vještine jasne komunikacije, postavljanja prioriteta, smanjenja stresa, izgradnje odnosa, delegiranja, rješavanja konflikata. Zašto se te vještine ne bi koristile i u zdravstvu? One pomažu uspostaviti kvalitetan odnos i povjerenje između liječnika, ljekarnika i pacijenata, kolega, nadređenih.

 Da bi se ostvarila promjena u zdravstvu, nisu dovoljne klasične konferencije koje su uglavnom stručnog karaktera.

 Bagatin Akademijom u zdravstvo se uvodi suvremeni pristup educiranja - rad u manjim skupinama, i to konkretno na razvoju vještina potrebnih u svakodnevnom radu, uz mnogo aktivnog sudjelovanja sudionika kroz vježbe i praktične zadatke. Treneri su pripremljeni na specifičnosti koje se mogu susresti u zdravstvenom sektoru, pa svoje radionice kreiraju isključivo prema realnim potrebama medicinskih djelatnika.

Bagatin Akademija je projekt kojim se želi ojačati hrvatski zdravstveni sustav, a medicinskim djelatnicima dati širinu i vještine koje su im potrebne da bi još bolje iskoristili svoju stručnost.

 

Tko se educira?

 Svi zdravstveni djelatnici i oni povezani sa zdravstvom - ljekarnici, liječnici, stomatolozi, medicinske sestre i dentalni asistenti.

 

O čemu se educiramo?

 Educiramo se u području softskills-a, odnosno mekih vještina. Kroz program „Uspjeh  kroz 7 razina“metodom interaktivnih radionica u manjim skupinama, medicinsko osoblje radi na svojim komunikacijskim vještinama, vještinama pružanja vrhunske usluge pacijentima, upravljanja vlastitim vremenom i stresom, rješavanja konflikata, te na mnogim drugim zanimljivim temama.

 Bagatin Akademija je platforma za pozitivne promjene u poslovnom, ali i u privatnom životu. U suradnji s više od 40 vrhunskih trenera i predavača, radi se na intenzivnom razvoju talenata i „mekih“ vještina u zdravstvenom sektoru na svim razinama.

 

Kada i gdje?

 Jednom mjesečno (subota) od 9.00 do 13.30 sati, u hotelu Sheraton u Zagrebu.

 

 Svakako zabilježite subotu u mjesecu kao „dan za učenje i razvoj“!


MODULI:

27. siječnja Rad u zahtjevnim timovima i timski rad

24. veljače Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom

24. ožujka Delegiranje, vođenje i praćenje učinka 

21. travnja Rješavanja reklamacija i prigovora s pacijentima

26. svibnja Komunikacija s pacijentima i empatija - najčešće greške u komunikaciji!

9. lipnja Upravljanje stresom i komunikacija u krizi   

 

Cijena jednog modula = 1.500,00 kuna

Saznajte više na http://bagatinakademija.hr ili info@bagatinakademija.hr