Novo u ljekarnama

Huile Prodigieuse® slavi 25 godina

Email facebook twitter LinkedIn gbuzz
Huile Prodigieuse® slavi 25 godina

 Prvo i jedinstveno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, ovog ljeta slavi 25 godina emocija, strasti i ljepote s novom, još boljom formulacijom i3 neodoljiva rođendanska limitirana izdanja.

 Nova limitirana izdanja s najčuvanijom tajnom prekrasne kože – novom formulacijom Huile Prodigieuse® - još su bolja i inovativnija, te obogaćena novim dragocjenim, hranjivim i anti-age* aktivnim sastojkom: Tsubaki uljem.

Učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® dokazana je i novim istraživanjima. Na licu je potvrđeno snažno ANTIOKSIDATIVNO DJELOVANJE protiv prijevremenog starenja kože. 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja je dovoljna da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikala**.

 Potvrđena je učinkovitost na POJAVU STRIJA na tijelu (izmjerili dermatolozi) koja pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%***.

 Izmjerena je i potvrđena učinkovitost na KOSI, i to za MEKŠU I OBNOVLJENU KOSU za sve tipove kose što su potvrdili profesionalni frizeri.

 *Izvor: QunitilesIMS – PEC ljekarne i prodavaonice za zdravlje i ljepotu – Tržište ulja za njegu tijela za žene u Francuskoj – MAT Kolovoz 2016. – u volumenu i vrijednosti.**Učinak Tsubaki ulja (lat. Camellia japonica) na ljudski prokolagen tipa I i zaštitnu barijeru kože. Jung, et al. Magazin etnofarmakologije 112 (2007) 127–131.). ***Smanjenje za 30%. Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 26 dobrovoljaca. % poboljšanja procijenjen od strane dermatologa nakon 56 dana korištenja

 

25 godina emocija, strasti i ljepote

 Kao omiljeno ulje francuskih žena te br. 1* ulje za njegu tijela u ljekarnama, NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje za njegu lica, tijela i kose ovog ljeta stiže u 3 limitirana izdanja u posebnim bojama i porukama koje simboliziraju obilježja ljeta, s jedinstvenim grafički uzorkom koji se prelijeva po njegovoj ikonskoj bočici.

Koraljna - je boja strasti, ženstvenosti, uzbuđenja pred iščekivanjem iznenađenja. Ona budi sjećanja na ljetne romanse i egzotične boje ljeta.

Tirkizna - utjelovljuje emocije i neopisivu sreću ljeta. Ona podsjeća na rajske otoke okružene lagunama. Tirkizna podjseća na slani morski zrak i bezbrižne ljetne trenutke.  

Bijela - prenosi poruke ljepote, čistoće i nevinosti. Ona je pojam svježine i lakoće te potpune obnove duha i tijela. Kada osjećamo želju za regeneracijom, bijela je boja koja nam trenutno pada na um.