DERMO-IZLOG | Proizvodi za njegu kože zimi | Fairyland Health Eywa oil – Sensation of nature

Fairyland Health Eywa oil – Sensation of nature

Fairyland Health Eywa oil – Sensation of nature

100 ml

Preporučena MPC: 167,77 kn

Formulacija kreirana za njegu i regeneraciju svih tipova kože lica i tijela. Može se koristiti samostalno kao luksuzni uljni serum za zaštitu i regeneraciju kože, ili kao dodatak za poboljšanje i obogaćenje komercijalnih kozmetičkih proizvoda, tj. za izradu osobne kozmetike (serumi, mlijeka, kreme). Lagane je teksture, brzo se upija i djeluje na dublje slojeve kože, vlaži je i sprječava njezino isušivanje, čini je mekanom i gipkom.

Primjena kvalitetnih, hladno tiještenih biljnih ulja u njezi kože jedno je od najprirodnijih načina održavanja njenog mladolikog i njegovanog izgleda, ujednačenog tena i hidratiziranosti. Po kemijskom sastavu, biljna ulja su esteri raznih masnih kiselina bogati cijelim nizom drugih biološki aktivnih tvari odgovornih za zdravlje i ljepotu kože. Kvalitetna biljna ulja njeguju i štite sve tipove kože, vraćaju joj vlažnost, elastičnost i sjaj. Ovo ulje sadrži pomno odabrana prirodna, hladno tiještena biljna ulja makadamije, badema, argana, šljive, sjemenki pasjeg trna, noćurka, marule i jojobe koja ostvaruju sinergiju jedinstvenog sastava u kojem sudjeluju: vitamin E i drugi vitamini, omega-3 i omega-6 masne kiseline, karotenoidi, polifenoli i druge biološki aktivne tvari.

Primjenjuje se mala količina ulja, koja se umasira u kožu ili se pomiješa s drugim sastojcima, prema recepturama za različite kozmetičke pripravke. Mala količina može se dodati i u gotovi kozmetički proizvod i tako obogatiti i poboljšati njegovo djelovanje. Nakon nanošenja na kožu, može se, po želji, nakon što se ulje upije, nanijeti i uobičajena hidratantna krema i time pojačati njegujući učinak na kožu. Proizvod se može oplemeniti dodavanjem proizvoda Antiage kozmetička sirovina.

Email facebook twitter LinkedIn