DERMO-IZLOG | Proizvodi za zaštitu dječje kože od sunca | Eau Thermale Avene Dječji sprej za zaštitu od sunca SPF50+

Eau Thermale Avene Dječji sprej za zaštitu od sunca SPF50+

Eau Thermale Avene Dječji sprej za zaštitu od sunca SPF50+

Vrlo visoka zaštita osjetljive dječje kože, koja pruža širok spektar UVA i UVB zaštite u spreju. Vodootporan i fotostabilan, namijenjen je nanošenju na lice i tijelo. Bez parfema. Proizvod je namijenjen dječjoj koži koja je uvijek, za razliku od kože odraslih, posebno osjetljiva na sunce i sklona opeklinama.

Sadrži Sunsitive® protection kombinaciju djelatnih sastojaka, rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre, a osigurava vrlo visoku zaštitu od širokog spektra UVA-UVB zraka (i dugih i kratkih zraka) s minimalni brojem fotostabilnih zaštitnih filtera. Jedinstveni antioksidacijski kompleks (pre-tokoferil + tialidin) pruža cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa. Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće te omekšavajuće.

Za bolji učinak, Dermatološki laboratoriji Avène unaprijedili su liniju za vrlo visoku zaštitu od sunca SPF50+ za djecu novom Anti-agression barrier texture, za zaštitu njihove posebno osjetljive kože od sunca i vanjskih utjecaja.

Još jedna novost! Zahvaljujući novom tzv. OPEN/STOP sustavu, mlaznica Avène sprejeva sada se može uvući. Bez poklopca, praktičniji su za svakodnevno korištenje i manje škodljivi za okoliš!

200 ml

Preporučena MPC: 205,54 kn

Email facebook twitter LinkedIn